Starity

Brad Pitt lett a Chanel új arca

2012. május 09. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész is hamarosan belekóstol a parfümök világába, de ő nem saját illattal áll elő, csupán a Chanel parfümjének lesz a reklámarca.

hirdetés
Brad Pitt lett a Chanel új arca

A sztárvilágban, úgy látszik, megállíthatatlanul terjed a parfüm-láz, hiszen az utóbbi időkben többek közt a két tinisztár, Selena Gomez és Justin Bieber is saját illattal örvendeztette meg a rajongóit.

Úgy tűnik, Brad Pitt is kihasználja a parfümbizniszt, ám a tiniszenzációkkal ellentétben a többször is a legszexibbnek kikiáltott sztár nem saját nevével ellátott illatot fog népszerűsíteni, hanem a Chanel No. 5 nevű parfümjének lesz a reklámarca.

Értesülések szerint a színész már alá is írta a szerződést, sőt a reklámfotók készítésére még a napokban sor fog kerülni Londonban. Egy bennfentes azt is tudni véli, hogy a sztár fizetését nem aprózzák el, hiszen a kampány reklámarcának hét számjegyű juttatást ígértek, de ahogy őt és jövendőbeli feleségét, Angelina Jolie-t ismerjük, az összes pénzt jótékony célokra fogják fordítani.

A Chanel No. 5 parfüm még ebben az évben a boltok polcaira kerül a tengerentúlon, ám az európai megjelenésről még nem lehet tudni semmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek