Starity

Gőzerővel készülnek az Érinthetetlenek

2012. május 17. 13:01   |   Szerző: lulooh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még be sem mutatták a musicalt, de a nemrég megrendezett közönségtalálkozóra hihetetlen tömeg gyűlt össze a Mammut bevásárlóközpontban található Starbucks kávéházban.

hirdetés
Gőzerővel készülnek az Érinthetetlenek

Az Érinthetetlenek készítői igen nagy fába vágták fejszéjüket, hiszen látványban, színpadi technikában, zenében merőben új, s egyedi előadásnak ígérkezik. A szereposztást olvasva, a musicalrajongóknak bizonyára ismerősek a nevek, hiszen a legkiválóbb musicalszínészek készülnek az ősbemutatóra, ami 2012. június 28., 29., 30., és július 1-én lesz a szabadtéri színpadon.

A történet az 1960-as években játszódik New Yorkban. Klasszikusnak is tűnhet a sztori: Egy kemény maffiafőnök, egy naív feleség és az elbűvölő lányuk élete, akik minden törvény és hatalom felett élik életüket, amikor a szépséges lányuk Hanna szerelmes lesz a város rendőrnyomozójába. Történetesen abba a nyomozóba, aki azon mesterkedik, hogy lebuktassa a maffiafőnököt, és börtönbecsukja. Ez az aprócska gond, elképesztő szituációkat szül, és rengeteg titokra fényderül a kétórás előadás alatt.

Az Érinthetetlenek producerei Andrádi Zsanett (aki az egyik főszereplő is) és Lugosy T. Ádám, az író Tallér Edina, és Simon Kornél rendező, magasra tették a lécet. Az előadás már hihetetlenül nagy érdeklődést mutat, hiszen a nemrégiben megrendezett közönségtalálkozón és dedikáláson óriási tömeg gyűjt össze, hogy találkozhassanak kedvenceikkel, s a főszereplőkkel. Név szerint: Egyházi Géza, Magyar Bálint, Andrádi Zsanett, Fehér Adrienn, Fekete Linda, Gerner Csaba, Pálfalvy Attila, Békeffy László, Horváth Erika, Trokán Anna, Janik László, és Józsa Imre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek