Starity

Nina Dobrev és Kellan Lutz együtt szív

2012. május 10. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrev és Kellan Lutz párosa úgy tűnik lenyűgözte Hollywoodot, hiszen hamarosan ismét együtt láthatjuk őket a vásznon.

hirdetés
Nina Dobrev és Kellan Lutz együtt szív

A The Vampire Diaries sorozat bájos sztárja és a Twilight-filmek jó erőben lévő vámpírja már dolgozott együtt az Arena című filmben, ahol szerelmes házasokat alakítottak. A páros minden jel szerint elnyerte a filmkészítők tetszését, hiszen hamarosan ismét együttes erővel dobják be magukat, bár most inkább a drogcsempészet és a füves cigik fogyasztása köti majd össze őket.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a két színész már alá is írta a szerződését a Cannabis Kid című akciófilmre, amelynek alapját egy 2005-ben megjelent újságcikk adja. A jövő évre beígért mozi néhány idahói tiniről szól, akik egy több millió dolláros marihuána-birodalmat építenek ki. Nina egy 19 éves lányt alakít, akinek az édesapja a környék legnagyobb fűtermelője, míg Kellan a hírek szerint a lány egyik idősebb barátját fogja megformálni. A forgatások júniusban kezdődnek Kanadában.

A „Cannabis kölyök” megjelenéséig még várnunk kell, de a két színészt nem kell nélkülöznünk. A Nina Dobrev által megformált Elena Gilbert a The Vampire Diaries harmadik szezonjának utolsó részében meghozza döntését a két Salvatore testvér között, és Emma Watson oldalán is láthatjuk hamarosan tündökölni Ian Somerhalder barátnőjét. Az igazán jó kiállású Kellan Lutz pedig számos filmben feltűnik még az idén, köztük a már régóta várt Breaking Dawn 2. részében is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek