Starity

Dianna Agron távozik a Glee-ből?

2012. május 10. 20:08   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyik stábtag, Jane Lynch arra célzott az egyik interjúban, hogy Dianna már nem lesz benne a következő évadban.

hirdetés
Dianna Agron távozik a Glee-ből?

Azt már biztosan lehet tudni, hogy a FOX hivatalosan is berendelte a Glee 4. évadját, így a rajongók ismét nézhetik szeptembertől a McKinley gimi kórustagjait. De hogy mi lesz azokkal a szereplőkkel, akik a mostani évadban már végzősök? Még nem lehet tudni, hogyan oldják meg szereplésüket a következő szezonban, ahogy azt se, hogy kik lesznek az új arcok. Viszont az egyik állandó színész, Jane Lynch nyilatkozott az EOnline-nak az egyik karakterről és annak megformálójáról. Természetesen, mivel köti a szerződés, nem jelenthetett ki kerek-perec mindent, de célzott arra, hogy Dianna nem lesz benne a következő szezonban.

„Olyan döntést hoztak, ami meglepett. Az utolsó jelenet, amit Diannával forgattam, megérintett érzelmileg, és teljesen meglepett, ahogy megírták a történetet. Dianna olyan lenyűgöző, és nagyon kedves ember. Azt a jelenetet forgatni vele olyan volt, mintha búcsúzkodtunk volna, ami nagyon szomorú volt számomra” – nyilatkozta Lynch.

Bár az is lehet, hogy arra a forgatási napra gondolt, amikor Agron filmbeli karakterét súlyos autóbaleset éri. A jelenet olyan élethűre sikeredett, hogy még – Dianna elmondása szerint – az édesanyját is megérintette, habár tudta, hogy ez csak egy film.

Lehet, hogy a nemrég 26. életévét betöltő színésznő új szerepekre áhítozik? Vajon szeretne kitörni Quinn Fabray szerepéből?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek