Starity

Björk nem jön Magyarországra

2012. május 10. 19:07   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú izlandi énekesnő 2012 február óta megállás nélkül népszerűsíti legújabb lemezét, a Biophiliát. Február óta New Yorkban több mint 100 000 ember láthatta.

hirdetés
Björk nem jön Magyarországra

Az énekesnőnek április végén két nagykoncertet kellett lemondania Argentínában, és lefújta a brazil Sónar Săo Paulo fesztivált is. Hetek óta hangszálproblémákkal küzd, így a Balaton Sound fesztiválon, turnéja magyarországi állomásán sem tud fellépni.

Az énekesnő hangszálain göböket találtak, amelyek hosszútávon maradandó károsodást, végleges hangelvesztést okozhatnak. Néhány napja Björk hivatalos Facebook-oldalán írta, hogy már jobban van, így a rajongók fellélegeztek.

Tegnap pedig kiderült, hogy az énekesnő orvosa javaslatára le kell fújnia a turnéja összes állomását. A hírt szinte minden rádió és újság megosztotta, és külföldön is óriási hírnek számít az énekesnő rosszulléte.

A mai napon Björk sajnálatát és szomorúságát kifejezve kért bocsánatot a rajongóitól, és külön a magyarországi rajongóitól a hivatalos Facebook-oldalán keresztül, mivel ő volt a Balaton Sound első biztos nagy fellépője.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek