Starity

Chenoa: új videoklip a láthatáron

2012. május 11. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az extriunfita elkészítette tavaly megjelent, új digitális EP-jéről a következő videoklipet, melyet már nagyon vártak a rajongók.

hirdetés
Chenoa: új videoklip a láthatáron

Chenoa tegnap éjfél körül meglepte rajongóit hivatalos Twitter- és Facebook-oldalán. Közzétett ugyanis egy kisebb csokornyi, vadonatúj fényképet, melyek legújabb videoklipjének munkálatai közben készültek. A chenoisták azonnal izgalomba kerültek és kérdéseikkel bombázták az énekesnőt. Többek között a premierrel kapcsolatban. Ám erre sajnos még nem érkezett válasz, viszont azt borítékolni lehet, hogy heteken belül látható lesz az újdonság.

Laura a fotókon ízléses, mégis szexis fekete ruhában pózol a kamerák előtt. Így nem véletlen tehát, hogy sok bókot és elismerő megjegyezést ezúttal is bezsebelhetett.

Az új zenei videó egyébként a Simplemente tú című slágerhez készült, melynek címe magyarul annyit jelent: Egyszerűen te. Mivel a digitális lemezről származó első klip egy kicsit gyorsabb számhoz kötődött, most várható volt, hogy egy lassúbb hangvételű dal kerül terítékre. Mindenesetre mi izgatottan és kíváncsian várjuk a végeredményt!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek