Starity

Robert Pattinson teljesen új szerepben

2012. május 12. 07:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robert reméli, hogy hamarosan véget ér a vámpírőrület, és új szerepekben is kipróbálhatja magát.

hirdetés
Robert Pattinson teljesen új szerepben

Úgy tűnik, a Twilight szívtiprója egy új arcát mutatja meg nekünk a filmvásznon. Többek között a Vizet az elefántnak és az Emlékezz rám című filmekből is jól ismert fiatal, érzékeny lelkületű fiú ezúttal dramaturgra vált. Cosmopolis című új filmjében ugyanis a való világ egy más alternatíváját kelti életre David Cronenberg rendező, aki az imént említett két filmet is rendezte.

Az új film elsőként május 31-én tekinthető meg a mozikban, a látógatókra pedig éles fordulatok és meglepő, néhol provokatív jelenetek várnak. Már az előzetesben is láthatjuk, ahogyan Robert egy limuzinban furikázik, kézen lövi magát és idegen nőkkel tart vad orgiát.

A Premiere magazinnak Robert azt is elárulta, milyen nagy hatással volt rá David Cronenberg: „A forgatás Daviddel teljesen megváltoztatott. Végre tökös srác lettem – mondta Robert nevetve, majd folytatta: Akik figyelemmel kísérik a pályafutásomat a Twilight-filmeken kívül is, azok felfedezhetik a fejlődést a játékomban némi átmenettel a filmek között.”

A fiatal színész később igazán őszintén beszélt életének jelen szakaszáról: „Nem vágyom másra, mint egyszerűen csak jó filmeket csinálni. Emlékszem, mikor ez nem volt lehetséges, egyszerűen leittam magam, és próbáltam kizárni a valóságot az életemből. Ma már fontos számomra, hogy azok az emberek, akiket tisztelek, viszont tiszteljenek engem és a munkámat.”

Mindezek mellett Robert reméli, hogy a vámpírőrület hamarosan alább hagy és nem csupán egy tinibálvány lesz az emberek szemében, hanem több szerepben is megmutathatja tehetségét a 25 éves színész.

De félre a beszéddel, lássuk hát a Cosmopolis előzetesét:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek