Starity

Justin Bieber dalt írt az édesanyjának

2012. május 12. 11:11   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Justin Bieber legújabb kislemeze, melynek címadó dalát az édesanyjának írta anyák napja alkalmából.

hirdetés
Justin Bieber dalt írt az édesanyjának

A dal címe Turn To You, azaz Hozzád fordulok, és a dalban Justin elmeséli, hogy miken ment keresztül édesanyja, hogy a kis Biebert feltudja nevelni. Még mielőtt valaki megvádolná a tinisztárt, hogy az édesanyja felköszöntésével egy hetet késett, fontos megjegyezni, hogy Amerikában a hazai szokáshoz képest egy héttel később, május második vasárnapján ünneplik az anyák napját.

Pattie Mallette, Justin anyukája 18 évesen esett teherbe kisfiával. Amikor a baba tízhónapos lett a szülők szétmentek. Az apuka egy vidéki építkezésen vállalt munkát, így a kis Bieber keveset látta őt. Pattie nagyon nehezen boldogult anyagilag. Két állása volt, és még így sem tudott minden számlát kifizetni. Egy önkormányzati bérlakásban laktak, ahol alig volt hely. Pattie a szüleitől nem mert pénzt kérni, mert túl büszke volt hozzá. Viszont egy idő után annyira tönkrementek, hogy Justinnak és Pattienek muszáj volt a nagyszülőkhöz költözni, így Justin nagyrészt velük nőtt fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek