Starity

James Maslow komolyabb szerepet akar

2012. május 19. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

James Maslow már kicsi kora óta tudta, hogy egyszer színész lesz. De most, hogy már betört a bizniszbe, vajon képes lesz-e magasabbra emelkedni? A Starpluse-nak adott interjújában arról beszél, milyen a Big Time Rushban dolgozni, és mik a tervei a jövőre nézve.

hirdetés
James Maslow komolyabb szerepet akar

James az interjú elején arról beszél, hogy mikor kezdett el érdeklődni a művészet iránt.

„Akkor kezdődött, amikor átmentem egy művészeti iskolába nyolcadik után. Nagyon jól éreztem ott magam. Azelőtt nem igazán érdeklődtem az ilyesmi iránt, de amikor összekerültem 1500 olyan gyerekkel, akik imádták a színészetet, akkor egy idő után kezdtem megszeretni. Ők inspiráltak.”

És ez az inspiráció messzebbre vitte, mint gondolta volna. Mostanra James minden ébren töltött idejét „BTR üzemmódban” éli.

„Nemcsak forgatunk a nap huszonnégy órájában, hanem felvesszük a dalokat vagy esetleg új számokat írunk. Rengeteget dolgozunk a Big Time Rushon. Van, hogy megállás nélkül.”

És ha ez nem lenne elég, a fiúk hamarosan nyári turnéra indulnak. „Rengeteg lesz a koreográfia, nagyobb lesz a színpad és több dalt fogunk előadni – magyarázta James. – Felejthetetlen élményt akarunk nyújtani a rajongóinknak.”

Egyszóval, James nagyon sokat dolgozik a fiúkkal, de mi van a saját karrierjével?

„Mindig is szerepelni akartam egy filmben. Szerintem a TV-s szereplés remek kezdet, de mindig is a filmes szereplés volt az igazi célom. Szívesen játszanék valami komolyabbat. De inkább játszok mellékszerepet egy nagyszerű filmben, mint főszerepet egy olyanban, ami később megbukik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek