Starity

Willow Smith máris felnőtt lenne?

2012. május 12. 07:07   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem könnyű a sztárgyerekek élete, hiszen minden napjuk kamerák kereszttüzében telik, a szülőknek pedig sosincs elég idejük rájuk. Nem csoda, ha kissé korán kezdik a felnőtté válást.

hirdetés
Willow Smith máris felnőtt lenne?

Gyönyörű, földig érő, élénksárga ruhában vonult fel és alá, mint egy igazi sztár, pózolt és mosolygott a profi fotósok előtt. A fiatal hölgy már egészen önálló személyiségnek tűnik, ahogy a szülők nélkül vonul végig a vörös szőnyegen, a legkevésbé sem látszik rajta, hogy alig 11 éves.

Will és Jada Smith minden évben kapnak meghívót a BET (Black Entertainment Television)-gálára. Legkisebb csemetéjük persze nem csupán a vörös szőnyegen virított, Willow ugyanis nem kisebb emberrel, mint a First Ladyvel, Michelle Obamával közösen adta át az egyik díjat.

Hogy a kislány illegeti magát, mint egy hercegnő, már egész megszokott dolog tőle. De valóban szükséges ez a nagy felhajtás egy mindössze 11 éves gyerek körül? Egészen szimpatikus lányt ismertünk meg benne, farmerben és színes pólókban ugrálva. Most viszont földig érő estélyiben és lakkcipőben pontosan úgy néz ki, akár egy díva.


Fotó: Stylebook.de

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek