Starity

Klippremier: Maroon 5 — Payphone

2012. május 12. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap érkezett meg az amerikai banda legújabb kisfilmje, a Wiz Khalifa közreműködésével készült Payphone című dalhoz. A szám a Maroon 5 hamarosan megjelenő lemezének, az Overexposednak az előfutára.

hirdetés
Klippremier: Maroon 5 — Payphone

Hamarosan megjelenik a Maroon 5 negyedik stúdióalbuma, az Overexposed, melyről már bemutatták az első kislemezt és videoklipet is. A Payphone az együttes legutóbbi albumáról kiadott hatalmas slágert, az aranytorkú Christina Aguilera közreműködésével készült Moves Like Jaggert követi.

Az amerikai banda legújabb slágergyanús szerzeménye április 16-án jelent meg, és azóta már elkezdte a listákat is hódítani. Az Egyesült Államokban a szám egészen a harmadik helyig jutott, és Kanadában és Ausztráliában is top 3-as lett a dal.

A Payphone videoklipjét április 19-én kezdték el forgatni Los Angelesben, a rendezője Samuel Bayer volt. A klip premierje május 10-én volt, a Maroon 5 hivatalos VEVO-csatornáján. A videóban feltűnik Adam Levine és a dalban közreműködő rapper, Wiz Khalifa is. Az akciódús és látványos kisfilmben szerepel többek közt fegyveres bankrablás és autós üldözés is, így valószínűleg igen népszerű lesz majd az elkövetkezendő időkben a Payphone videoklipje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek