Starity

Pink kórházba került

2010. július 16. 09:09   |   Szerző: Horgi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pink a német városban adott koncertet, amikor az utolsó dal alatt baleset érte, melynek következtében kórházba kellett szállítani.

hirdetés
Pink kórházba került

Pink jelenleg a "Funhouse Summer Carnival Tour" névre keresztelt koncertsorozattal járja Európát. A turné nürnbergi állomásán, mikor már a ráadás dalt a "So What"-ot kezdte volna énekelni rémisztő baleset érte.

Pinktől már megszokhattuk, hogy kedveli az extrém és igen veszélyes dolgokat a koncertjén, most az egyik ilyen látvány elem sült el balul. Mikor Pink a színpadra lépett egy rögzítő hámot kapcsoltak rá, de valami elromlott és nem tartotta meg az énekesnőt aki a biztosító huzallal való látványos repülés helyett lezuhant a színpadról.

Az eset után visszament a színpadra, de kínzó fájdalmai voltak. Később kórházba szállították. Pink később Twitterén keresztül üzent rajongóinak, hogy kínosan érzi magát és nagyon sajnálja az esetet.

Aztán már viccesebben fogta fel a kórházi kezelését. "Meg fognak röntgenezni. Remélem azért jól fog kinézni!!!"

Végül pedig mindenkit megnyugtatott, hogy nincs eltörve semmije, nincs folyadék a tüdejében, csak komoly fájdalmai vannak.

Végül pedig, az eredeti elképzelés, ahogy történnie kellett volna az előadásnak:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek