Starity

Klippremier: Wolf Kati — Az, aki voltam

2012. május 12. 13:01   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Íme az énekesnő legújabb klipje, ami az Az, aki voltam című dalához készült.

hirdetés
Klippremier: Wolf Kati — Az, aki voltam

A külföldön is szép sikereket elért énekesnő, akit sokan a magyar Celine Dionnak neveznek, saját maga osztotta meg Facebook-oldalán legújabb videoklipjét. Úgy tűnik, ez a dala is sikeres lesz a 2010-es X-Faktor-versenyzőnek és az Eurovíziós Dalfesztivál nézőinek nagy kedvencének. Éppen ezért készül majd egy angol verzió is hozzá, ami a The Last Time nevet kapta, és szintén megjelent már audio formában.

Kati a Turai Kastélyban barangol, egy gyönyörű szép ruhában, miközben arról énekel, hogy semmit sem változott, bár megmutatta több arcát is. Érdekesség, hogy forgatás közben megfázott, de a rajongók és minden bizonnyal szerinte is megérte a fáradalmakat.

Az énekesnő teljes erőbedobással dolgozik, promótálja új dalát, nemrég pedig a nagyobbik lányát már iskolába is beíratta. Ráadásul Londonban is járt az ottani magyarok nagy örömére. Reméli, mindenkinek elnyeri a tetszését a dal után a videoklip is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek