Starity

Zooey Deschanel a Broadway színpadán

2012. május 12. 15:03   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zooey Deschanel szerepet kapott a Broadway új produkciójában, a Coal Miner's Daughter című musicalben.

hirdetés
Zooey Deschanel a Broadway színpadán

A színésznő magát Loretta Lynnt fogja alakítani a színpadon – jelentették be. A musical az énekesnő életéről fog szólni, aki meg van róla győződve, hogy Zooey nagyszerű választás az alakítására. Loretta Lynn ugyanis azt nyilatkozta, miután személyesen is találkozott a lánnyal, hogy az első sorban fogja megnézni a darabot. Hozzátette azt is, hogy Zooey ugyanúgy énekel és ír dalokat, mint ő, ráadásul még a szemük is ugyanolyan színű, ami örömmel tölti el. Nemrég még egy duettet is előadtak együtt.

Az énekesnő sosem hitte volna, hogy róla fog készülni ilyesmi, de nagyon szorít Zooey-nak, és segíteni fogja mindenben. Emellett pedig Deschanel helyzetét a procuderek is könnyítették azzal, hogy nem a lány sorozatának, a New Girlnek a forgatási idejére időzítették a darabot.

Deschanel is nyilatkozott a témáról, elmondta, hogy mióta az eszét tudja, Loretta nagy inspiráció volt neki, és az álma vált valóra azzal, hogy ezt az ikont és legendát formálhatja majd meg a színpadon.


Zooey és Loretta a duett közben

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek