Starity

Ryan Gosling és Eva Mendes: még mindig együtt

2012. május 12. 15:03   |   Szerző: kyrah62

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryanről és Eváról az utóbbi időkben fura pletykák keringtek, melyek szerint szakítottak, de most ez megcáfolásra került.

hirdetés
Ryan Gosling és Eva Mendes: még mindig együtt

Az Őrült, dilis, szerelem. sztárját és a kubai-amerikai színésznőt a minap kapták lencsevégre, amint kéz a kézben sétálgatnak New York utcáin. Minden jel szerint újból dúl a szerelem, tehát ha eddig hallottuk is a gonosz pletykákat, megkérdőjelezve kapcsolatukat, azok már szétoszlottak.

A páros tehát újból együtt mutatkozik egy hónappal azután, hogy Gosling hosszú időn át Thaiföldön forgatott (ez az esemény indította el a rosszindulatú pletykák özönét). Látszólag sikerült nekik az „újrakezdés”, és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a bájos kiruccanásuk a városba.

A hét elején a 39 éves Eva még félénken beszélt kapcsolatáról a 31 éves színésszel, és zavartan válaszolt a kérdésekre vele kapcsolatban, pedig aggodalomra semmi oka nem volt. Viszont most már nem kell kibúvókat keresnie, hiszen a kép magáért beszél, így nem kellenek a felesleges szavak és pirulások.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek