Starity

Jack White űrbéli projekten dolgozik

2012. május 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg szólókarrierjével taroló Jack White legújabb terve szó szerint földönkívüli lesz.

hirdetés
Jack White űrbéli projekten dolgozik

Jack White egy interjúban bevallotta, hogy volt szerencséje találkozni a legendás űrhajóssal, Buzz Aldrinnal, aki arról híres, hogy ő léphetett másodikként a Holdra.

Úgy tűnik ez a találkozás olyannyira megihlette Jacket, hogy a legújabb projektje is ehhez kapcsolódik: szeretne egy lemezlejátszót és egy lemezt küldeni a világűrbe és ott, először a világ történetében, zenét lejátszani.

White azt azonban nem mondta meg, hogy a tervét kivel valósíttatja meg, és hogy melyik lemez lesz, amit lejátszanak a Földön kívül, de abban mindenki biztos lehet, hogy valamelyik Third Man Records-korong lesz az, hisz Jack a kiadó igazgatója és tulajdonosa.

A zenész azt is megemlítette a beszélgetés során, hogy a Blunderbluss nevet viselő szólólemeze a The White Stripes mellett sosem jelenhetett volna meg.

A hajmeresztő tervek kiagyalása közben egyébként a világsztár már a következő lemezén dolgozik: 12 dal vár finomításra, azt azonban nem árulta el, hogy ezekből mikor hallhatnak valamit a rajongói.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek