Starity

Aracely Arámbula átigazolt a Telemundóhoz

2012. május 15. 09:09   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Aracely Arámbula rengeteg sikerét a Televisának köszönheti, hisz a Soñadoras, a María del Carmen, a Szerelem ösvényei és a Vad szív című sikeres novellák is e tévétársaságnál készültek. Most azonban meglepő dolgot tett: átigazolt a konkurens csatornához, a Telemundóhoz.

hirdetés
Aracely Arámbula átigazolt a Telemundóhoz

Felröppent a hír, miszerint a híres mexikói színésznő, Aracely Arámbula átigazolt a Televisától, a Telemundóhoz. Ezt Twitter-profilján először cáfolta, ám később egy nyilatkozatában már elismerte a tévétársaság-váltást. Erre a kettőségre a legvalószínűbb ok az, hogy Aracely legutóbbi darabja, a Perfume de Gardenia még a Televisánál készült, és fenn kell tartani a látszatot, mert a darab így elesik a támogatásoktól. Az alábbi nyilatkozat azonban magáért beszél:

„Nagyon örülök annak, hogy csatlakozhattam a Telemundóhoz, amely a legtöbb eredeti történetű novellát gyártja az Egyesült Államokban. Én már nagyon szeretnék kezdeni és hamarosan bejelentjük mi lesz az első projektem a társaságnál.”

A Telemundo mindenesetre örül Aracelynek, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már adják azt a reklámot, amiben őt köszöntik.

Azt nem tudni, a szép színésznő miért döntött az átigazolás mellett, hisz a legnagyobb sikereit a Televisának köszönheti. Ilyen a Soñadoras – Szerelmes álmodozók, a María del Carmen, a Szerelem ösvényei és a Vad szív, melyben még kettős szerepet is kapott. Ennek ellenére sok sikert kívánunk neki, immáron a Telemundónál!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek