Starity

Világszerte fogy Miley új lemeze!

2010. július 16. 11:11   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus új albuma a Can't Be Tamed egyesek szerint tiszta bukás, mert hazájában elég kevés fogy belőle. De világszerte eddig 382.000 értékesítettek belőle és Európában is jól fogy.

hirdetés
Világszerte fogy Miley új lemeze!

Miley Cyrus új albumából eddig az USA-ban csak 160.000 példány fogyott el és a héten visszaesett a Billboard 200-as listán a 11. helyre. A Can't Be Tamed-t a kritikusok se dicsérik égig, általában negatív kritikákat kapott és az általános jelző rá, hogy "átlagos". Alig tudnak egy-két számot kiemelni, ami szerintük jó. A címadó dal is már "csak" 46. a Billboard Hot 100-on.

Nézzük világviszonylatban: Európában szinte minden országban top 10-es találat. Nálunk ezek szerint sokkal jobban bejön a változás, mint Amerikában. Egyébként két országban is az első héten 1. helyen startolt, Spanyolországban és Portugáliában. De már vezet Brazíliában, Írországban, Nagy-Britanniában, Németországban, Svájcban, Lengyelországban, Ausztriában, Dániában, Svédországban és Görögországban. Ezekkel együtt 12 országban szépen fogy. Kicsiny hazánkban a 20. és a 29. helyről startolt, ami jónak számít a magyar viszonylatban.

Érdekesség, hogy most állítólag a Two More Lonely People lesz a következő kislemez, egy nem megerősített információ szerint a következő pedig a Who Owns My Heart? lesz, amihez videoklip is készül.

Úgy látszik az Egyesült Államokon kívül Miley új albuma tarol a többi slágerlistán. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek