Starity

Mentsük meg a The Secret Circle-t!

2012. május 14. 10:10   |   Szerző: KittenKat

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Folytatást követelnek a boszorkányos sorozat rajongói a The CW csatornától, hiszen a széria még egy méltó befejezést sem kapott.

hirdetés
Mentsük meg a The Secret Circle-t!

Múlt hét végén kiderült, hogy melyek azok a sorozatok, amelyeket az örök vadászmezőkre küldenek az amerikai csatornák. Sokak megdöbbenésére, végül a Vámpírnaplókat is jegyző, L.J. Smith könyvén alapuló The Secret Circle nevű széria sem kapott mentőövet. A boszorkányos történet nem hozta a várt nézettséget a tengerentúlon, ennek ellenére azonban világszerte hatalmas rajongótáborra tett szert.

A CW csatorna döntése meglepte a rajongókat, akik mindent megtesznek azért, hogy legalább egy méltó befejezést kaphasson a kör története. A céljuk a csatorna ítéletének megmásítása, a sorozat folytatásának elérése. Petíciókkal, illetve twitteres „trendeléssel” is próbálkoznak (#BringBackTheSecretCircle), azonban az kétséges, hogy a csatornát egyáltalán érdekli-e a felháborodás, hiszen nem a külföldiekből élnek, hanem a hazai kábel előfizetőkből, akik bizony nem mutattak túl nagy érdeklődést sem Cassie fekete mágiája, sem a hat fiatal boszorkány közös ereje iránt.

Akár sikerrel jár a rajongók kitartása, akár nem, a hazai bosziimádóknak egy kis vigaszt nyújthat, hogy a hírek szerint a sorozat első szezonja hamarosan szinkronnal is látható lesz Magyarországon a Viasat 3 jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek