Starity

Négy új drámasorozat a CBS-en

2012. május 14. 08:08   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CBS két komédiasorozatot, négy drámaszériát és egy valóságshow-t rendel be, feltehetőleg a CSI Miami helyett.

hirdetés
Négy új drámasorozat a CBS-en

Döntött a CBS: tegnap újabb évadot rendelt be a Két pasi meg egy kicsi című sorozatból, ma pedig bejelentették, hogy milyen új pilotokból rendeltek be évadokat, valamint közzétették a sorozatok ismertetőit. A csatorna idén nagy hangsúlyt fektet a drámára, egyből négyet be is rendelt.

A Vegas című drámában Carrie-Anne Moss és Dennis Quaid lesz majd a főszereplő. A történet szerint Ralph (Dennis) cowboy Las Vegasba kerül és sheriff lesz belőle. A sztori az 1960-as években fog játszódni.

Janet Montgomery szereplésével láthatjuk majd a Made in Jersey elnevezésű drámát, amiben egy karrierista nő életét követhetjük végig, aki a válság kellős közepén be akarja bizonyítani önmagának, hogy Manhattanben is viheti valamire az ember, ha céltudatos és akaratos.

A Golden Boy lehetőséget ad a feltörekvőben lévő Theo Jamesnek a kibontakozásra (ha jól lett megírva a forgatókönyv), amiben rendőrként éli napjait és karrierje felfelé ível, mindig előléptetik, míg végül a helyi rendőrség vezetője lesz ám a kérdés felmerül, emlékszik-e majd a barátaira és marad-e önmaga a későbbiekben is.

Modern korban játszódó Sherlock Holmes-feldogozást rendelt a CBS, Elementary néven. Sherlock Holmes karakterát Jonny Lee Miller alakítja, Lucy Liu pedig Watsonként tér vissza a képernyőkre. Most kivételesen női Watson lesz, Joan Watson, egykori sebész, akinek egy betege meghal a műtőasztalon ezért elvették tőle praxisát és nem gyógyíthat többé. Egy brooklyni rehabon találja magát és ismeri meg Sherlockot, aki a Scotland Yardtól érkezett Brooklynba. Előző munkahelyén alkoholista vált belőle és elhagyta az országot egy jobb élet és jobb rehabilitációs intézmény reményében. Pletykák szerint a Csütörtök esti, Mentalista című műsor helyére tennék be a drámát. A reboot ötlete nem eredeti, a BBC nevű csatornán 2010 óta óriási sikerrel sugározzák Sherlock modernkori kalandjait.

A Partners című sitcomban Michael Urie és David Krumholtz játsszák majd a főbb szerepeket. A komédiában egy meleg férfi és annak legjobb barátjának életébe nézhetünk bele. A projektnek két előző változata is volt, a harmadik, végleges verzió most került felvételre a CBS listáján.

Christopher Mintz-Plasse pedig a Friend me segítségével kóstol bele a televíziósiparba. A történet két jóbarátról szól, akik elköltöznek, új életet kezdenek, ám elkezdik hiányolni a másikat és elveszik a barátság.

A CSI Miami alacsony nézettségi mutatói keresztbe tettek a műsornak, ami még nem hivatalosan, de elkaszálásra kerül. A legnagyobb filmes és sorozathírekkel foglalkozó oldal, a deadline szerint ennek helyére érkezne a The Job című valóságshow, amit a Legyen ön is milliomos amerikai változatának producerei készítenek és öt embert válogatnak be több különböző országból, akikre nehéz feladatok várnak és azok elvégzésekor kézhez kapják nyereményüket, azaz egy kiválasztott állást egy kinézett amerikai cégnél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek