Starity

Újra együtt a két hollywoodi nagyágyú!

2010. július 16. 12:12   |   Szerző: joepapi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meryl Streep és Stanley Tucci egyenként is nagy színészek, de mintha még jobbnak tűntek volna amikor osztoztak a képernyőn “Az Ördög Pradát visel“-ben és a “Julia & Julia“-ban. Most újra egy csapatot alkothatnak – ezúttal Tucci-val a kamera mögött.

hirdetés
Újra együtt a két hollywoodi nagyágyú!

A Creative Artists Agency által a stúdiók elé terjesztett filmnek megnyerő szereposztása és csábító alapinformációi vannak: Tucci rendezné Streep-et és Tina Fey-t a próbaképpen “Mommy & Me“-nek elnevezett projektben. Még nincs forgatókönyv, se írók a filmhez, ami nyilvánvalóan a felvásárlás / fejlesztési fázisban van, de a fő elgondolás egy anya-lánya vígjáték, amely esély ad a két színésznőnek, hogy megmutassák vicces és drámai oldalukat. Van még valami fantasztikusa címben: Ha Fey “Párterápia” c. filme a moziba csábította a párokat, akkor a “Mommy & Me” is hasonló hatással lehet az anyákra és lányaikra ha a multiplexekben egy kis időt eltölteni.

Több stúdió is érdeklődést mutat. De a Sony-nak, mely kezdi sarokba szorítani a piacot a nő-orientált, férfi ellenes filmjeivel (a közelgő “Ízek, imák, szerelmek” is Sony gyártás, és most szerződtek le mégegy Ryan Murphy – Julia Roberts filmre), van a legnagyobb esélye hogy megkapja a filmet.

Még nem világos, hogy Tucci is szerepelni fog-e, de Steve Buscemi és Wren Arthur mellet ő is producer lesz az Olive Productions vállalatukon keresztül. Tucci alkalmi kitérőket tett a rendezés világába, talán az első próbálkozása a leginkább figyelemre méltó – 1996-ban társrendezője volt az “Olasz módra” c. filmnek, amely egy áttörő komédia két olasz étteremvezető testvérről akik egy utolsó kiemelkedő fogást terveznek, hogy megmentsék küszködő éttermüket. Streep már tökéletesítette a bölcs-de-nem tökéletes anyát olyan változatos filmekben mint az “Első Szerelem” és az “Egyszerűen bonyolult“, míg Fey foglalkozott már anya-ügyletekkel a közepes-költségvetésű “Baby Mama” c. filmben.

Együttvéve, mind a három név a presztízs szinten van. Az ellenérvek ellen: a női kapcsolatokról szóló vígjátékok mostanában igen nagy sikerek. A “Julie & Julia” és “Mama Mia!” tömegeket vonzottak az elmúlt két nyáron, és az “Ízek, imák, szerelmek” ugyan erre lehet képes idén nyáron.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek