Starity

Eric Saade és Dev: újabb klip készült a Hotter Thank Fire-höz

2012. május 14. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly év végén jelent meg Eric és Dev közös klipje, a Hotter Than Fire, ami mérsékelt sikereket ért el Európában, ám most az Egyesült Királyságban külön újra bemutatják – amihez új videó dukál.

hirdetés
Eric Saade és Dev: újabb klip készült a Hotter Thank Fire-höz

Eric Saade angol kiadója, az AATW – All Around The World – úgy döntött, hogy a svéd énekes Devvel közös dala megér még egy misét, szóval új klipet forgattak a dalhoz, és nyári slágernek szánják, a kérdés már csak az, hogy az angolok mennyire értékelik majd a svéd popzenét.

A klip alapjában véve nem teljesen új, hiszen az eredetiből átemeltek elemeket, illetve Dev részei is ugyan azok – habár az amerikai rappert nem láthatjuk többet a kisfilmben, viszont jobban: nem csak a televízióban megjelenő képeken szerepel, hanem teljes képernyőn is.

A videómegosztó kommentelőinek jobban tetszik a pörgősebb változat, viszont akadnak olyanok is, akik csak elemzés szempontjából nézték meg a klipet. Ezen hozzászóló szerint 80%-ban táncból és énekből, 15%-ban napszemüvegből, és csupán 5% Devből áll a klip. Nos, ízlések és pofonok, a videó megtekintése után mindenki megalkothatja saját véleményét:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek