Starity

Brooklyn Decker úgy érzi, nem veszik komolyan

2012. május 14. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színésznő úgy érzi, nem veszik elég komolyan őt és a munkáját. Megbotránkozva állt a vörös szőnyegen, a feltett kérdések hallatán.

hirdetés
Brooklyn Decker úgy érzi, nem veszik komolyan

Talán túl szép hozzá, hogy bárki is komolyan vegye? Meglehet, bár a hölgy rengeteget dolgozott az elmúlt hetekben és hónapokban, ugyanis két kasszasiker, a Csatahajó (bemutató 2012. május 18.) és a Várandósok (bemutató 2012. május 31.) főszereplői között munkálkodott. Valamint a Los Angeles-i Nokia Theatre kampányában is részt vett.

A bemutatóra azonban a szőkeség már magával hozta jó öreg barátját, a káromkodást. Nem csoda, hisz a hölgynek – bár nem erősíti a szőkékkel szembeni sztereotípiákat – mégis a lehető legostobább kérdéseket tették fel a vörös szőnyegen állva.

„Sokszor az a benyomásom, hogy csak egy dísztárgy vagyok a filmben. Pedig valójában pont olyan keményen dolgoztam a szerepen, mint a többi színész. Mindenki mástól a forgatás folyamatáról kérdeznek, míg nekem csak ostobaságokról kell beszélnem – panaszkodott Brooklyn. – Például, mi van ma rajtad? Mennyi idődbe telt elkészülni? Mi lenne a tökéletes időpont a kezdésre? Ez mind hülyeség! Tudnék másról is beszélni, mint a ruhákról!”


Fotó: movies.yahoo.com

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek