Starity

Hazaengedték Cherylt a kórházból!

2010. július 16. 12:12   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindannyian tudjuk hogyan végződött Cheryl és közeli barátja, Derek tanzániai utazása. Azonban az énekesnő már olyannyira jó állapotban van, hogy már ki is engedték a kórházból.

hirdetés
Hazaengedték Cherylt a kórházból!

Az orvosok úgy határoztak, hogy Cheryl elég jó állapotban van már ahhoz, hogy odahaza pihenje ki magát. Kiengedésekor ugyan mosolygott - de mint azt tudni lehetett eddig is - fájdalmai még mindig vannak.

Orvosai feltételekkel engedték el, az énekesnőnek bizony még mindig alaposan vigyáznia kell magára. El lett tiltva az alkohol fogyasztástól, illetve a szeretkezéstől - mivel mindkettő emeli a vérnyomást és az nem tenne jót neki semmiképpen sem. (Valószínűleg eszébe se jutna ilyesmi, ilyen állapotban kikerülve a magánklinikáról...)

Chez állítólag nevetve fogadta a hírt az orvosaitól, ami nem is csoda. Az utóbbi napokban csakis édesanyja, Joan Callaghan és közeli barátja, Derek Hough látogathatta meg kórtermében. Köztudott hogy Derek magát hibáztatja a szerencsétlenül végződött nyaralás miatt, de hogy gyógyuló félben lévő barátnője mit szól ehhez, arról még nincsenek információk.

Állítólag Cheryl minél hamarabb munkába szeretne állni, pedig még mindig nincs túlzottan jól. Simon Cowell, az X Factor másik bírája ezzel kapcsolatban mindössze ennyit árult el: "Kaptam egy sms-t tőle. Azt írta hogy már jobban van és élénkebbnek érzi magát. Újra dolgozni akar, de ezt még meg kell beszélnem vele, hogy mikor is fog ismét munkába állni..." - Úgy tűnik Simon igyekszik addig kényszerpihenőn tartani kolléganőjét, míg lehet és míg szükséges is. Csak mint tudjuk, Cheryl igen makacs természettel van megáldva.

Vajon hallgatni fog a családjára és barátaira, hogy pihenjen vagy ismételten munkába áll, amilyen gyorsan csak lehet? Reméljük Chez felfogja, hogy nem szabad az egészségével játszani, csupán a munkamániája miatt. De legalább már megnyugodhatunk, hogy tényleg jobban van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek