Starity

Carrie Underwood turnéra indul

2012. május 15. 02:02   |   Szerző: csakpp

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A countryénekesnő szeptemberben turnéra indul Blown Away című albumával.

hirdetés
Carrie Underwood turnéra indul

Carrie Underwood negyedik stúdióalbuma, a Blown Away május 1-jén jelent meg, mely nagy sikereket arat. Az albumról eddig egy kislemez jelent meg, a Good Girl, mely több zenei listán is szép eredményeket ér el. Hivatalos YouTube- és VEVO-csatornáján a videoklipet lassan több mint négymillióan látták eddig!

A countryénekesnő május 1-jén lépett fel a Good Morning America című műsorban, ahol a Good Girl mellett régi lemezeiről is elénekelt pár dalt. Carrie szintén a műsorban jelentette be, hogy ősszel turnéra indul.

Underwood még május 2-án visszatért oda, ahonnan elkezdődött a karrierje, az American Idol című műsorba. Az album névadó dalát, a Blown Awayt adta elő. Később, mint kiderült, a fináléműsorban is fel fog lépni!

A Blown Away egyébként a Billboard 200-as listáján az első helyre került, a turné szeptember 14-én kezdődik, az előzenekar pedig a 21 éves countrycsillag, Hunter Hayes lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek