Starity

Kisfia lesz Tiffany Thorntonnak

2012. május 15. 02:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sonny, a sztárjelölt fiatal színésznője februárban jelentette be várandósságát, és most a baba nemére és a leendő szülők által kiválasztott névre is fény derült.

hirdetés
Kisfia lesz Tiffany Thorntonnak

Úgy tűnik, a Sonny With a Chance Tawnija élete legboldogabb időszakát éli, hiszen férjével, Chris Carney-val a legnagyobb szerelemben élnek, és izgatottan várják első gyermeküket, akinek már a nemére is fény derült, ugyanis a színésznő egy kisfiút hord a szíve alatt!

A színésznő februárban jelentette be a várandósságát a Twitteren, majd egy hónappal később már az első kismamafotók is megjelentek róla.

A 26 éves színésznő és férje május 8-án vett részt Paul Frank Mommy and Me by Babies R Us nevű rendezvényén a Beverly Hills Hotelben, ahol Tiffany elárulta a születendő gyermeke nemét, valamint azt is, hogy már a kisfiú nevét is kigondolták, és a KJ tetszett nekik a legjobban.

A rendezvényen babaruhákat mutattak be, és a lánynak annyira tetszettek az apró rugdalozók és egyéb ruhadarabok, hogy izgatottan nyilatkozott terveiről: „KJ annyira imádnivaló lesz ezekben a ruhákban!”

Majd később a Twitteren is boldogan csiripelt: „Annyi aranyos dolgot vettem Paul Frank rendezvényén Beverly Hillsben :) Köszönöm magamnak!”

Tiffany minden bizonnyal remek anyukája lesz a kisfiúnak, és reméljük, hogy a baba is és a mama is remek egészségnek örvendenek majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek