Starity

Jön Miley Cyrus új albuma

2012. május 18. 11:11   |   Szerző: Pocketfullofsunshine

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus rajongóinak majdnem két évet kellett várni az új lemezre, de úgy tűnik idén végre megjelenik az egykori Hannah Montana 4. stúdiólemeze.

hirdetés
Jön Miley Cyrus új albuma

Miley Cyrus 2010. június 18-án jelentette meg legutóbbi Can't Be Tamed című lemezét, amely egyben szakítás is volt a jókislányos imiddzsel és a Disney-csatornával. A stílusváltás visszhangja elég negatív volt. Miley akkor azt nyilatkozta, hogy szeretne egy kicsit visszavonulni, hogy a rajongói felnőjenek egy komolyabb stílushoz, amit szeretne képviselni. Az énekes-színésznő valóban keveset hallatott munkásságáról az elmúlt időszakban, inkább botrányaitól volt hangos a média.

Azonban most úgy tűnik készen áll a nagy visszatérésre. Miley jelenleg is Miamiban tartózkodik, ahol az új anyagát rögzíti. Az énekesnő igazi nagytakarítást tartott az életében, hiszen nem csak fölösleges kilóitól, de volt menedzserétől és a Hollywood Recordstól is megvált.

Az új album zseniális lesz, egy új kezdet, egy valóra vált álom Miley számára. A dalok műfaja pop és a hip-hop keveréke lesz. Hangzásilag Rihanna-hoz és Katy Perryhez áll majd közel, de sokkal jobb lesz. A következő időszakban a zenélésre és a turnézásra fog koncentrálni. Már dolgozunk a promocóión – mondta Miley új menedzsere, Bruce.

A lemez valószínűleg ősszel kerül majd a boltokba, de valószínűleg az első kislemezt már nyáron meghallgathatják. A hírek szerint Miley valóban bomba formában van, kíváncsian várjuk a visszatérését a zene világába.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek