Starity

Eltűnt Nick Stahl, a Terminator 3 sztárja

2012. május 18. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves színész eltűnését felesége, Rose jelentette a rendőrségnek hétfőn, mivel múlt szerda óta nem látta. Az asszony attól tart, férje bajba keveredett.

hirdetés
Eltűnt Nick Stahl, a Terminator 3 sztárja

A TMZ.com egy napja számolt be arról, hogy a 32 éves Nick Stahl eltűnését felesége, Rose bejelentette a Los Angeles-i rendőrségen, mivel május 9 óta nem tud a hollétéről semmit.

Források szerint a Terminátor 3 sztárját az elmúlt időszakban gyakran látták Los Angeles belvárosának Skid Row nevű részén, ahol az Egyesült Államok legtöbb hajléktalanját tartják számon, és elképzelhető, hogy valami bajba került a barátságtalan környéken.

Rose Stahl még februárban adott be a bíróságra egy iratot, amelyben hangott adott félelmének, hogy férjének drogproblémái vannak, ezért elképzelhetőnek tartja, hogy a sztár mostani eltűnésének is köze van a tiltott szerekhez.

Az eset ráadásul kísértetiesen összefügg a Terminator-filmbeli karakterével, ahol egy gyógyszerfüggő alkoholistát alakított, aki megszakított minden kapcsolatot a szeretteivel, nehogy rajtuk keresztül rátaláljanak a jövőből érkező Halálosztók.

Stahl képviselője egyelőre nem nyilatkozott a kialakult helyzetről, de mindenki reméli, hogy a színésznek nem esett bántódása.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek