Starity

Rappel jelentkezett a Karmin

2012. május 19. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Visszatérnek a gyökereikhez, és ezúttal nem poppal, hanem rappel jelentkezett az ifjú házaspár, a Karmin.

hirdetés
Rappel jelentkezett a Karmin

Rendkívül színes Amy Heidemann és Nick Noonan repertoárja. A Hello stúdióalbumuk május 8-án jelent meg, és nem sokkal később pedig az albumról az egyik dal videoklipje, az I Told You So is felkerült az internetre, ami egy mini pszicho-thrillert fest elénk.

A dal megszületése nem volt véletlen, hiszen még a stúdiófelvételek előtt megkérdezték a rajongóikat, hogy milyen stílusú számot szeretnének az albumon hallani. A magukat Karmin-rajongóknak nevező „Karminitek” fele rap stílusú számra voksolt.

Amyt máris a „fehér Nicki Minajként” emlegetik, de van, akiknek a Karmin stílusa sokkal jobban tetszik a botrányos rappernél.

A Hello albumuk azonban több jelentést is hordoz. Azért éppen ez lett a debütáló albumuk címe, hiszen ezt minden nyelven értik, és ezzel a lemezükkel szeretnék elérni a világsikert, valamint köszönni az embereknek. Ennek örömére egy felhívást is indítottak: várnak válaszként egy videót, amelyben mindenki integetve, a saját nyelvén köszön. A beküldött felvételek a Karmin következő videoklipjeinek az egyikében is fel fognak tűnni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek