Starity

Kelly Osbourne egyre lilább

2012. május 21. 07:07   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kelly Osbourne mostanság hajviseleteiről híres, hiszen már a szivárvány összes színére befestette tincseit, ám most ő is lilán hódít, mint Katy Perry.

hirdetés
Kelly Osbourne egyre lilább

Ozzy Osbourne lánya, Kelly hajváltásáról is elhíresült, hiszen már sokféle színben is láthattuk őt díjátadókon. A színmániás Kelly szürkéről, sötét lilára váltott, mint jó barátja, Katy Perry.

Mostanában a hajszínváltásoktól hangos a külföldi sajtó, hiszen számos sztár festette át a haját valami más színre, többek között Avril Lavigne, Kat Graham, és a Camp Rock üdvöskéje, Demi Lovato is beújított. Most Kelly Osbourne került címlapra a sötét lila hajával.

A sztár az Us Weekly magazinnak árulta el, hogy miért váltott hirtelen: „Én nem tudom állandóan fehéríteni a hajamat, így kisebb szünetekkel festetem – nyilatkozta, majd hozzátette, hogy a szürke szín már a múlté. ”Több mint egy évvel ezelőtt megcsináltattam levendula szürkére, de most a simánál maradok" – tette hozzá, a 28 éves énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek