Starity

Brooklyn Deckert ló után nevezték el

2012. május 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves színésznő nevének eredetéről mesélt, hogy miképp is lett Brooklyn a neve.

hirdetés
Brooklyn Deckert ló után nevezték el

Furcsának tűnhet, de a 25 éves egykori modell, jelenleg színésznő Brooklyn Decker egy ló után kapta a nevét. Szülei nem sokat gondolkodtak a névválasztáson: „Egy ló után neveztek el. Anyukám legjobb barátnőjének volt egy Brooke nevű lova, emiatt javasolta édesapám a Brooklynt, ami egy hétköznapibb változata a névnek, és tiszta szívás. Egyébként most Brooklynban lakok, a többit kitalálhatod.”

A jelenleg színésznőként tevékenykedő hölgy karrierjét modellként kezdte, ám gyorsan váltott: „A Sports Illustrated címlap volt az utolsó fotózásom, azon a héten mondtam meg az ügynökömnek, hogy nem akarok többé modell lenni, hanem filmeket akarok csinálni. Azt hiszem, legszívesebben kitekerte volna a nyakamat abban a pillanatban.”

2011-ben debütált színésznőként Miss Decker a Kellékfeleség című filmben, illetve idén mutatták be a Csatahajó és a Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap című alkotásokat, amelyekben a szőkeség szintén játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek