Starity

Úgy néz ki, marad Torres!

2010. július 16. 17:05   |   Szerző: gabcs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tartalmas beszélgetésen van túl a Liverpool új edzője és a világbajnok csatár, ami mindkettejük számára pozitívan végződött.

hirdetés
Úgy néz ki, marad Torres!

Hodgson Svájcba utazása előtt váltott egy pár szót a spanyol világbajnok csatárral. Utána egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy Torres semmi pénzért nem eladó, és nincs értelme bombázni a Liverpoolt. Nem fog elmenni.

"Ő a Liverpool játékosa, és azt akarjuk, hogy ez így is maradjon. Nem eladó, és nem fogadunk el semmilyen ajánlatot érte. Meg akarjuk tartani. A beszélgetésünk rövid volt, mert sietnem kellett Svájcba, de tudtunk társalogni a fociról, a Világbajnokságról, a sérüléséről, és hogy mennyire várom már vele a munkát."

"Christian Purslow is jelen volt a megbeszélés alatt, és sokkal tovább diskuráltak, miután én otthagytam őket, de velem csak a labdarúgásról volt szó" - nyilatkozta Roy.

A Liverpool holnap Svájcban az Al Hilal csapata ellen lép pályára, de a nagy nevek még hiányoznak. Babel és Kuyt július végén, 26-a körül, míg Torres és Reina csak a következő héten térnek vissza a kerethez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek