Starity

Justin Bieberrel dolgozik a The Wanted

2012. május 18. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit fiúcsapat jelenleg az új albumán dolgozik, amin Justin Bieber mellett még Chris Brown hangját is hallhatjuk majd.

hirdetés
Justin Bieberrel dolgozik a The Wanted

Ugyan a tinisztár rajongói egyenlőre nem számíthatnak a korábban beharangozott Justin Bieber–One Direction-duettre, azonban a fiú egy újabb népszerű angol fiúbandát talált maga mellé, méghozzá a The Wantedet, akiknek a most készülő, harmadik albumukon lesz hallható a közös szerzemény.

A The Wanted-srácok jelenleg is Amerikát próbálják meghódítani, így történt, hogy sikerült Bieber menedzsere, Scooter Braun közelébe férkőzniük, akivel olyan jól sikerült a találkozó, hogy megbeszélték: a popsztár is közreműködik a csapat következő lemezén.

„Már beszéltünk erről, és van egy dalunk, amiben azt gondoljuk hogy remekül szólna a hangja„ - mondta a csapat egyik tagja, Jay McGuinnes.

Justin mellett még az R&B-sztár, Chris Brown is szerepelni fog a korongon. A csapat másik tagja, Siva Kaneswaran így nyilatkozott: Chris Brownnal is beszéltünk, nagyon jó lesz.”

Az MTV News interjújában a srácok nagyon izgatottak voltak, szinte egymás szavába vágva mesélték az album munkálatainak történetét: „A lemez friss és lendületes lesz. A dalokat már megírtuk, és fel is énekeltük őket, gyorsan ment, nagyon izgatottak vagyunk. Azt hiszem, lesz pár meglepetés is rajta. Reméljük tetszeni fog a rajongóknak!" – mondta Jay.

Azt még nem tudni, hogy mire várható az új lemez, vagy mikor készül el a közös szerzemény, de az biztos, hogy a fiúknak eléggé sikerült felcsigázniuk a rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek