Starity

Ella Rae Peck nem tér vissza pletykálkodni

2012. május 18. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja egy NBC-drámában fog szerepelni, és végleg otthagyta az Upper East Side-ot.

hirdetés
Ella Rae Peck nem tér vissza pletykálkodni

Csupán 13 rész erejéig szerepelt Ella Rae Peck a Gossip Girlben mint Charlie 'Lola' Rhodes, és máris megkapta az NBC legújabb sorozatában az egyik főszerepet Meagan Good oldalán.

Ella már korábban elárulta, hogy a Gossip Girl megváltoztatta az életét, és most azt is megosztotta velünk, hogy fájó szívvel hagyja ott a sorozatot és a szereplőket, de a végső célja az, hogy elismert színésznő legyen, és egy főszerep az NBC legújabb drámájában kezdésnek nem rossz.

Stephanie Savage, aki mindig friss információkkal rukkol elő a Gossip Girllel kapcsolatban, megerősítette, hogy Ella kilépett a sorozatból. „Elly az NBC új sorozatában kapott egy szerepet, aminek nagyon örülünk, de ugyanakkor szomorúak is vagyunk, hiszen következő évadban nem láthatjuk viszont.”

Az új drámasorozatban még szerepel Laz Alonso, Meagan Good, Victor Garber, Tate Donovan, Katherine La Nasa és Makenzie Leigh is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek