Starity

Véget ér az iCarly

2012. május 18. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt évad után lehúzza a rolót a Nickelodeon népszerű tinisorozata, az iCarly.

hirdetés
Véget ér az iCarly

A Nickelodeon egyik népszerű sikersorozata a végéhez közeledik. Bár az adó továbbra is vevő lenne az új részekre, a rendező addig szeretné befejezni a sorozatot, amíg az a csúcson van. Az amerikai televíziókban novemberben vetítik le az iCarly ötödik évadjának utolsó részét, mely egyben véget vet az egész sorozatnak is.

„Mindenkivel az iCarlyból olyanok voltunk, mint egy nagy család, öt éven keresztül – nyilatkozta Dan Schneider, a sorozat megálmodója és producere a TVGuide-nak. – Amikor leforgatjuk az utolsó epizódot, tudom, hogy rengeteg sírás lesz majd. De azt is tudom, hogy a televízióban nem szabad kivárni, amíg nem látnak szívesen. Úgy akarok távozni, ahogyan megismertek minket: kreatívan és magas színvonalúan.”

A sorozat 2007-ben vette kezdetét, és öt évadon keresztül tartott ki. A forgatások júniusban fejeződnek be, és novemberben adják le az utolsó részeket az USA-ban. Magyarországon jelenleg az ötödik évad közepét adják, így nem lehet tudni, hozzánk mikor ér el a sorozat záró epizódja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek