Starity

Hódít a Teen Wolf

2012. május 18. 14:02   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kell csüggednünk, már hazánkban is vetítésre kerül a tinik által kedvelt Teen Wolf – Farkasbőrben.

hirdetés
Hódít a Teen Wolf

Már nem kell olyan sokat várnunk arra, hogy Magyarországon is vetítésre kerüljön az MTV gyártásában készült Teen Wolf – Farkasbőrben című misztikus filmsorozat. Az AXN nemrégiben bejelentette, hogy a népszerű amerikai széria Magyarországon is láthatóvá válik.

Az alaptörténet főszereplője egy fiatal lacrosse-cserejátékos, Scott McCall, akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozik, amint egy éjszaka, – mikor barátjával, Stilesszal hullát keresnek az erdőben –, megtámadja, majd megharapja egy vérfarkas. Az incidenst egy eléggé mély harapással úszta meg, azonban ahogyan telik az idő, úgy döbben rá, hogy ez nem egy egyszerű harapás volt: megváltozik a teste, az ügyessége, a hallása, mindene. És a legnagyobb baj, amiről nem is tud… hogy vadásznak rá.

A misztikus, ámde annál több csavarral rendelkező sorozat 2012. június 1-jén fog elsöprő sikerrel kezdődni 21.00-kor az AXN-en. Azoknak sem kell sokáig várniuk, akik eredeti szinkronnal nézik, hiszen a második évad június harmadikán fog kezdődni a külföldi csatornákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek