Starity

A JLS is betör a parfümiparba

2012. május 19. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május végén jelenik meg a brit fiúbanda debütáló illata, ami a Kiss nevet kapta.

hirdetés
A JLS is betör a parfümiparba

Nagy divat lett a mai sztárok számára a saját nevükkel fémjelezett parfüm készítése. Justin Bieber, Selena Gomez, Beyoncé, Jennifer Lopez, Rihanna, Katy Perry, Avril Lavigne vagy Christina Aguilera – csak néhány név a sok közül.

A sikereken felbuzdulva most a brit fiúbanda, a JLS is piacra dobja első parfümjét, mely a Kiss nevet kapta, és május végétől kapható Nagy-Britanniában a The Perfume Shop-ban 30 és 60 ml-es kiszerelésben.


Forrás: Semichem

A régóta várt illat ellenállhatatlan, és immár készen áll a leleplezésre. A készítésben a díjnyertes Azzi Glasser volt a fiúk segítségére. Oritsé és Marvin a kedvenc virágaikat adták a parfümhöz, előbbi a fekete orchideát, utóbbi pedig a tubarózsát. JB pedig a borostyánkristályok hipnotikus illatát szerette volna, amik a bőrön időznek. Ezeken kívűl még található őszibarack, kaliforniai málna, fehér jázmin, fehér pézsma és tölgyfamoha is a JLS debütáló illatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek