Starity

Talán Attila lett a Megasztár harmadik helyezettje

2012. május 19. 08:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán Attila esett ki a tegnap esti adásban, ezzel ő lett a Megasztár 6 bronzérmese.

hirdetés
Talán Attila lett a Megasztár harmadik helyezettje

Lassan a Megasztár 6 is elérkezik a végéhez. A tegnap esti adásban már csak három versenyző küzdött meg a fináléba kerülésért, és egyben az esélyért, hogy elnyerhessék a fődíjakat, valamint hogy övék legyen Az év hangja cím. Azonban mint mindig, valakinek most is búcsút kellett intenie, így jövő héten már csak a két lány fog összecsapni a végső fináléban.

Ezen a héten sem volt már hetes, ettől függetlenül minden zsűritag próbálta a lehető legjobb tanácsokkal ellátni a benntmaradt játékosokat. Az első fordulóban az énekeseknek ellenkező nemű előadóktól kellett énekelniük, így Talán Attila egy Pink-dallal nyitotta az estét, miután Király Viktorral együtt elénekelték az idei csillagdal angol verzióját. A zsűri azt hiányolta a fiúnál, hogy nem mozgott eleget a színpadon, és nem mutatta ki eléggé a dühét.

A második fellépő Szakos Andi volt, aki arcüreggyulladással küszködött, ami a zsűri véleménye szerint meg is hallatszott produkcióján. Azonban a lánynak legalább az egy kis felüdülést okozhatott, hogy a csütörtöki napot szerelmével tölthette, akivel körbekocsikáztak a városon, elmentek egy masszázsközpontba, megvacsoráztak, majd pedig egy szállodában együtt töltötték az éjszakát.

Radics Gigi előadása szokás szerint hatalmas sikert aratott, a közönség állva tapsolt, és a zsűrinek sem volt egyetlen rossz szava sem. A második kört Szakos Andrea indította. Ez a produkciója már jobban tetszett a zsűrinek, azonban itt sem voltak teljesen megelégedve.

Ezután következett Attila második fellépése, ami nem túlzottan nyerte el az ítészek tetszését. Azt mondták, sok helyen hamis volt, és hiába egy jelenség a színpadon, mikor ha becsukják a szemüket, nem élvezik a produkciót. Radics Gigi előadása ezúttal is nagyot szólt, mindenki meg volt vele elégedve.

Ezek után a három dobogós énekes egy közös produkcióval lépett színpadra, melyben mindegyikük kedvenc számai voltak összemixelve. Mivel már csak ilyen kevesen voltak, valamivel ki kellett tölteni az üres műsoridőt, így a korábbi kiesőkkel forgattak egy kisfilmet, melyben azt kérdezték tőlük, kinek drukkolnak. Így többek között megtudhattuk, hogy Horváth István, Nagy Adri és Bozont Attilának, Burgess Benji, Bihal Roland és Réti Nóra Giginek, míg Szűcs Ádám, Farkas-Jenser Balázs és Kullai Timi Andinak szorít a továbbjutásért.

Az est sztárfellépője a Drums&Piano volt, akik fantasztikus előadással bűvölték el a közönséget.

Most már csak egy embert juttatott tovább a közönség, aki Radics Gigi lett. Andi és Attila közül kellett kiválasztania a zsűrinek, hogy ki menetelhet tovább a végső döntőbe. Hosszas tanácskozás után végül Andrea nevét mondta ki Bereczki Zoltán, így Talán Attila léphetett fel a képzeletbeli dobogó legalsó fokára.

A búcsúdalt Caramellel adták elő a kiscsillagok, és Attila bár próbált vidám maradni, éneklés közben bizony eltört nála a mécses. Ati bátyja is hullajtott pár könycseppet, aki ígéretét betartva hazalátogatott testvéréhez Chicagóból.

Jövő héten eldől, ki lesz a Megasztár 6 első helyezettje, valamint Flo Rida is fellép majd a finalistákkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek