Starity

Adam Lambert ismét visszatért az American Idolba

2012. május 19. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert május 17-én visszalátogatott az American Idol színpadára. Azonban most nem versenyzőként állt a top 3-ban, hanem fellépőként szórakoztatta a közönséget új kislemezével.

hirdetés
Adam Lambert ismét visszatért az American Idolba

Az American Idolban 2009-ben robbant a népszerű énekes, Adam Lambert, mely meghozta neki a világhírnevet. 2010-ben visszatért mint mentor és fellépő a Whataya Want From Me slágerével, 2011-ben pedig az Aftermath dalát népszerűsítette. Azonban Adamet idén is visszahívták az Idolba, így előadta legújabb kislemezét, a Never Close Our Eyest nemrégiben megjelent új lemezéről, a Trespassingról.

Adam most egy sötétben világító, neonsárga pólót, körömlakkot és fülbevalót viselt, amelyhez bőrnadrágot és szürke zakót húzott, a haja pedig szokásos módon fel volt zselézve. A kritikusok, sőt, még a nézők tetszését is elnyerte a megjelenése, azonban páran hangoztatták, hogy jó, hogy nem volt kisminkelve, mert sokkal jobban néz így ki.

A Never Close Our Eyes szokásos, energiadús élő-verzióját adta elő, amit végigtáncolt és -énekelt. Ez volt az eddigi egyik leglátványosabb élő fellépése, megannyi változó háttérrel, effekttel és fénnyel.

Az amerikai magazinok most is hangoztatták, hogy elvesztette 2009-ben a versenyt Kris Allennel szemben, és nem ő nyerte meg az American Idol 8. évadját. Azonban ezen felesleges bosszankodni, Adamnek szuper karrierje van, és megnyert magának egy sokkal fontosabb dolgot: az emberek szívét.

Visszatérése nemcsak a műsornak tett jót, hanem neki is: a Never Close Our Eyes kislemezének videoklipje a jövőhéten érkezik, illetve a május 15-én megjelent nagylemeze a legtöbb helyen első helyre ugrott rögtön a show után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek