Starity

Tom Beck újra szingli

2012. május 19. 12:12   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A német sikersorozat sztárja öt éven keresztül alkotott egy párt Shawna Sloan táncosnővel, a szerelemnek most azonban vége.

hirdetés
Tom Beck újra szingli

Shawna és Tom a Grease musicalnek köszönhetően találkoztak, ahol a lány mint tánckoreográfus segítette a színészek munkáját. A két fiatal hamarosan egymásba szeretett, és nem sokkal később már egy párt alkottak.

Bár már hosszú ideje voltak együtt, nyilvánosan először csak 2011-ben mutatkoztak. Nem sokkal később jelent meg Tom The Longing című videoklipje, melyben Shawna is szerepet kapott.

Pár nappal ezelőtt Tom Beck a Closer magazinnak hivatalosan is bejelentette, szakított barátnőjével, melynek legfőbb oka a köztük lévő távolság volt. Shawna Kanadában egy tánciskola működtetésével foglalatoskodik, míg Tom Németországban színészkedik. A Cobra 11 forgatásának szüneteiben a színész Vancouverbe utazott, hogy együtt legyen kedvesével, de ez hosszútávon számukra nem jelentett megoldást.

„Ha belegondolok, nehéz lett volna közös jövőt terveznünk, hisz egyikünk sem volt hajlandó hátrahagyni az otthonát” – nyilatkozta Tom a Closer magazinnak.

A színész számára a szakítás nem volt egyszerű. Ősszel még azt mondta, a 33 éves táncosnő élete nagy szerelme. Ez talán a mai napig így van, hisz továbbra is elismerő szavakkal beszél róla, de a távkapcsolat már nem működött.

„Shawna egy fantasztikus nő, az életem része, nagyon sokat jelent a számomra.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek