Starity

Ke$ha szemceruzával rúzsozza magát

2012. május 19. 18:06   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A botrányairól elhíresült Ke$ha szemceruzát használt rúzsként, amit ki is posztolt a hivatalos oldalára. Jó ötletnek találta, hogy egy eseményen szemceruzával emelje ki ajkait.

hirdetés
Ke$ha szemceruzával rúzsozza magát

A botrányairól elhíresült Ke$ha a szegecses haj mellett még a nyílt utcán való vizelést is kipróbálta, ám továbbra is keresi a feltűnést: ezúttal szemceruzával emelte ki ajkait.

Szemceruza a számon. Nem nagy ötlet” – posztolta a Blow énekesnője, aki a BMI Pop Music Awardsra készült, és mivel rúzs nem volt nála, egy lila szemceruzával kente ki a száját.

Az Us Weekly kiderítette, hogy az énekesnő által használt ajakrúzs a következő felirattal figyelmezteti a termék használóit: „a hígítatlan termék véletlen lenyelése enyhe gyomor-bélrendszeri irritációt, hányingert, hányást és hasmenést okozhat.” Ha ezt összevetjük egy tavalyi jelentéssel – amiből kiderült, hogy egy mindig kirúzsozott nő átlagosan 2,2 kilogramm rúzst fogyaszt el évente -, rájöhetünk, hogy ezzel a merész lépéssel Kesha komolyan veszélyeztette az egészségét. Reméljük, nem csinálja majd gyakran.


Fotó: Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek