Starity

Kováts Vera és Baricz Gergő szakítottak

2012. május 19. 22:10   |   Szerző: petewright97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki, Kováts Vera és Baricz Gergő románcának vége – legalábbis Facebook-bejegyzéseik ezt igazolják.

hirdetés
Kováts Vera és Baricz Gergő szakítottak

„Igen, igaz a hír, miszerint visszakerült hozzám szívem kulcsa :))) Nem szeretnék róla kérdéseket kapni, nem szeretnék róla beszélni sem. Egy ilyen dolog szerintem nem csak nekem nehéz, bárki másnak is az lenne” tette közzé Vera tegnap.

Ezek után Gergely se titkolózott, bár kicsit szűkszavúbb volt: „Sokan érdeklődtetek a hír miatt... nem cáfolom, de nem is szeretnék belemenni a részletekbe. Remélem, megértitek. Most minden sajtó ezzel próbál faggatni..”írta a legnépszerűbb közösségi portálon rajongóinak.

A két énekes románca az X-Faktor második szériája alatt kezdődött. Szerelmük igazából csak a műsor után teljesedett ki. Eddig úgy láttuk, hogy minden rendben köztük. Vácon egy afféle szerelemlakattal kötötték össze magukat. De most a lakat kulcsa visszakerült a két fiatalhoz.

Magyarország egyik álompárja tehát nincs többé. Most a sajtóval kénytelenek megküzdeni, és válaszolni a rengeteg kérdésre, ami most ezzel kapcsolatban éri őket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek