Starity

Megjelent Nicole Polizzi könyve

2012. május 19. 22:10   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Snooki könyve, melyhez legutóbb még szavazatot várt a rajongóktól, hogy milyen borítója legyen, tegnap jelent meg a nyilvánosság előtt.

hirdetés
Megjelent Nicole Polizzi könyve

A Jersey Shore hatodik évada előtt Nicole Polizzi kicsit kisajátította magának a reflektorfényt, hiszen május 18-án megjelent várva várt második kötete Gorilla Beach címmel, mely már ott van a New York Times sikerkönyvei közt.

„Ez minden bizonnyal egy különleges nyár lesz nekem” – mondta a leendő anyuka.

A rajongók kapnak egy kis ízelítőt, milyen is lehet a guidalét a parton, amelyről Nicole ír legújabb könyvében. A történet két lányról szól, Giovanna 'Gia' Spumantiról, unokatestvéréről, Isabella 'Bella' Rizzoliról és az ő forró nyári kalandjukról Atlantic Cityben.

„A Gorilla Beach az első könyvem, az A Shore Thing folytatása – két lányról szól, akik alapvetően hasonlítnak Jennire és rám, és mindig őrült helyzetekbe kerülnek. Gia lennék én, Bella pedig Jen” – mondta a husigolyó.

Amíg a portyázáson Gia arra használja a pszichés képességeit, hogy győzzenek a nagy kaszinókban, addig a kaszinómenedzserek gyanúsakká válnak, és tesznek egy hangtompítót a duó partiterveire. Bár a karaktereket a valóságból mintázta a valóságshow-sztár, az események teljesen kitaláltak.

„Hatalmas képzelőerőm van, és csak futok vele” – mondta Polizzi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek