Starity

Plazma számára befejeződött a verseny

2012. május 20. 10:10   |   Szerző: Starity / RTL Klub

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak öt produkció állhatott a Csillag Születik színpadára, közülük azonban Plazmának szombaton volt az utolsó – versenybeli – fellépése a tehetségkutató showműsor 2012-es évadában.

hirdetés
Plazma számára befejeződött a verseny
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Csillag Születik legjobb öt versenyzője ezúttal két-két önálló és egy közös produkcióval állt színpadra, hogy meggyőzze a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit és természetesen a nézőket is.

Szirota Jennifer két, stílusban elég távol álló dallal érkezett: az AC/DC-től a Back In Blacket, míg Kovács Katitól az Add már uram az esőt című klasszikust adta elő, egy rendhagyó feldolgozás formájában. Mészáros János Elek ezúttal is operát énekelt, méghozzá Luciano Pavarotti O sole mioját és Puccini: Tosca levél áriájából egy részletet. Németh Zoltán “Plazma” a Létem és a Csoda című saját szerzeményeivel igyekezett szavazatokat szerezni. Míg a Quantum XXL Simon’s World és Ice Ice Baby című koreográfiájával nyűgözte le a zsűrit. Juhász Marci a Megrakját a tüzet kezdetű népdalt, majd a Belezavarodom című saját számát adta elő, nagy sikerrel.

Az eredményhirdetés előtt a népszerű tehetségkutató színpadára a The Kolin nevű zenekar állhatott.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján Plazmának kellett búcsúznia, így jövő héten már csak négyen küzdhetnek azért, hogy bejussanak a tehetségkutató nagy fináléjába és megnyerjék a műsor értékes fődíjait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek