Starity

Michael Clarke Duncan: „Vegetáriánus vagyok!"

2012. május 21. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Halálsoron hatalmas elítéltje nemrég, a PETA-nak adott interjújában beszélt arról, hogy ő nem eszik húst.

hirdetés
Michael Clarke Duncan: „Vegetáriánus vagyok!"

Talán senki nem gondolná, hogy a Halálsoron és a Bérgyilkos a szomszédom-filmek hatalmas izomkolosszusa vegetáriánus. Erről egy nemrég adott interjújában mesélt. Mint mondta, igen büszke arra, hogy nem eszik húst, és egészséges életmódot folytat. Könnyebben tudja karbantartani a súlyát, és fogyott is.

A sztár a vegetáriánus életmódot azután kezdte el, hogy megnézte a PETA állatvédő szervezet egyik videóját, melynek a címe Meet your Meat, és bemutatja milyen bánásmódban részesülnek az állatok, mielőtt a tányérokra kerülnek. A videó teljesen ledöbentette, és változtatni akart.

„Nagyon szeretem az állatokat, két kutyám és hat macskám van otthon – mondta Big Mike. – Ezáltal a rákos betegségek is megelőzhetők" – folytatta a színész.

Arra is kitért, mit eszik, amióta végleg letette a húst: „Borsó, gomba, gyümölcslé, zöldségek – ezeket fogyasztom.”

Big Mike ezzel követendő példát is szeretne állítani az emberek elé. Az új filmje, a Finder egyébként nemrég került a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek