Starity

Will Smith megütött egy riportert

2012. május 21. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész éppen új filmjét promotálta Moszkvában, ahol az egyik újságíró kissé elragadtatta magát és meg akarta csókolni a színészt. Erre válaszul Smith pofán vágta.

hirdetés
Will Smith megütött egy riportert

Will Smith éppen a Man In Black harmadik részének sajtótájékoztatójára érkezett, amikor az egyik riporter megragadta és hevesen ölelgetni kezdte, majd megpróbálta megcsókolni. A sztárnak ez nagyon kínos volt, ezért ellökte magától és arcon csapta a sajtóst.

„Hé, ember! Mi a fene bajod van neked?” – mondta dühösen Smith, majd később viccesen megjegyezte, hogy a fickónak mázlija volt, hogy nem ütötte le.

A TMZ úgy tudja, a riporternek ez már nem az első esete, hogy sztárokat próbál megcsókolni, így egy rossz szava nem lehet a kapott pofonért, hiszen nagyon jól tudta, hogy túl messzire megy.

A színésznek most nagyon nem hiányzott ez a botrány, hiszen egy ideje a zátonyra futott házasságától hangos a sajtó. A rossznyelvek szerint Smith egy férfi miatt hagyná ott feleségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek