Starity

Vendégmentorok az angol X Factor műsorában

2012. május 21. 16:04   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezen a héten indul az angol X Factor beválogatója, ám a négy mentorból egy még hiányzik. Úgy tűnik, a műsor atyja vendégmentorokat akar látni egy állandó helyett.

hirdetés
Vendégmentorok az angol X Factor műsorában

Nagy a gond az ITV székházában, dühöngenek a tévések, mert a szerdán induló beválogatásra már minden mentornak a helyén kellene ülnie, ám a négy mentorból egy még hiányzik. Simon eltaktikázta az időt, és nem kerített zsűritagot a negyedik székbe vagy direkt nem is szándékozott a problémával foglalkozni. Ezt már soha nem tudjuk meg, ám annyi biztos, hogy az angol és amerikai X Factor nézettsége mind az ITV, mind a Fox csatornán gyalázatosan alacsony szintet produkál. Amerika nincs különösebben elragadtatva az új zsűritől, az angolok viszont örülnek a vendégmentorok jelenlétének. Úgy tűnik, megunták a zsűritagok civakodását, örülnek Louis Walsh és Gary Barlow visszatérésének, nem ugyanígy Tulisa Contostavlos esetében. A vélemények megoszlanak az ő visszatérését illetően, ám úgy tűnik, ínyükre van a nem állandó mentor ötlete. Kelly Rowland az előző évadban szerepelt, ám a felajánlott 1 millió font nem volt neki elég, és nemet mondott, mivel bosszantotta, hogy Gary Barlow többet kap nála.

Ugyanezt az egymilliót ajánlották fel Dannii Minogue volt zsűritagnak, aki évekkel ezelőtt titkos szerelmi viszonyt folytatott Simon Cowellel, és miután ő is nemet mondott, vendégmentorokat invitáltak volna a műsorba. A teljes lista nem hivatalos, nem megerősített pletykák szerint Nicole Scherzinger, Rihanna és Katy Perry is a jelöltek között volt, ám mégsem mellettük döntöttek a rendezők.

A The Mirror értesülései szerint Geri Halliwell, Mel C, Alicia Keys, Gwen Stefani, Robie Williams és Rod Stewart lehetnek a vendégek.

„Dannii nagyon keresztbe tett nekik, hiszen a műsor nézettsége a plafont súrolta, mikor ő volt az egyik zsűritag a műsorban. Az a A-terv, hogy vendégmentorok közül választunk majd állandó zsűritagot, és bejelentjük annak nevét hivatalosan is augusztusban.”

A cikk szerint Robbie Williams és Geri Halliwell lehet a legnagyobb jelölt a negyedik megüresedett zsűriszék helyének elfoglalására. Simon nem erősítette vagy cáfolta meg a pletykákat, így a kérdésre egy darabig nem is kapunk választ, annak tudatában sem, hogy a zenemogul azt nyilatkozta egy-két hónapja egy londoni rádiónak, hogy zsűritagokat választani nehezebb feladat, mint eddig valaha, mert az angol X Factorban kevesebb pénz van, az amerikai X Factor pedig nem engedhet meg magának A-listás tehetségeket, mert a zsűrikre szánt pénzből a műsor promócióját finanszírozzák inkább, míg az eredeti X Factor egy sokkal kisebb biznisz, kevesebb befektetést igényel, és könnyebb dűlőre jutni az ottani emberekkel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek