Starity

Újabb klipet jelentetett meg Soluna Samay

2012. május 21. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma jelent meg Soluna Samay második klipje eurovíziós dalához, a Should’ve Known Betterhez. Január végén már megjelent egy klip.

hirdetés
Újabb klipet jelentetett meg Soluna Samay

Januárban jelent meg Soluna Samay első klipje a Should’ve Known Better című dalhoz, s még ennek a hónapnak a végén megnyerte a Dansk Melodi Grand Prixet, ami azt jelentette, hogy a guatemalai születésű dán énekesnő képviseli Dániát idén az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Soluna ma posztolta ki Facebook-oldalára az új klipet, amelyben izgalmas gyermekkorába is bepillantást nyerhetünk képek és videók formájában, továbbá az elején a Dansk Melodi Grand Prixes győzelmét láthatjuk. A videó fő vonala – az énekesnőhöz közel álló – természetben játszódik, ahol Soluna és csapata együtt zenél egy erdőben.

Ugyan ez a második kisfilm a dalhoz, előlépett hivatalos klippé, hiszen a másikat immáron csak linkkel lehet megnézni, a kereső nem adja ki. És akkor íme, a videoklip:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek