Starity

Nyáron érkezik a Disney legújabb filmje

2012. május 24. 07:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyári szünet első napján, június 15-én mutatják be a Disney legújabb filmjét, a Let It Shine-t, azonban egyenlőre csak az amerikai tévénézők láthatják, a magyar premierre még várni kell.

hirdetés
Nyáron érkezik a Disney legújabb filmje

A Disney-csatorna 2012-ben sem áll le eredeti filmjeinek készítésével, eddig már kettőt láthattak a nézők: Bella Thorne és Zendaya Coleman főszereplésével a Bar/átokat, valamint Debby Ryan új filmjét, a Rádió-Lázat.

A 2012-es listához június 15-én egy új film is csatlakozik, mégpedig a Let It Shine című tiniknek szóló film-musical, ám az eddigiektől eltérően a főszereplők nem befutott Disney-sztárok, hanem a szárnyaikat bontogató fiatal színészek, akiknek ez az eddigi legnagyobb szerepük. A filmben feltűnik még a Sonny, a sztárjelöltből ismert Brandon Smith is.

A sztori egy 16 éves atlantai fiúról Cyrus DeBarge-ről (Tyler James Williams) szól, aki bár imád zenéket írni és énekelni, szerénysége és félénksége miatt azonban fél kiállni és megmutatni az embereknek a tehetségét. A fiú egyik nap legjobb barátjával, Krisszel (Trevor Jackson) nézi a tévét, amikor belefutnak egy felhívásba, ami egy dal megírására szólítja fel a fiatalokat, és amelynek szponzora Cyrus titkos szerelme, Roxanne „Roxie” Andrews (Coco Jones).

A srác be is nevezi egyik dalát Truth álnéven, ám a nevezésben hiba történik, és a fiú barátja, Kris lesz az, aki sikert arat a dallal. Cyrus életét még jobban nehezíti, hogy szembe kell szállnia vallásos apjával, aki ellenzi az éneklést, és meg kell győznie, hogy a hip-hop is közvetíthet pozitív üzenetet. A bonyodalmak csak ezután kezdődnek, de a végére kiderül, hogy mi lesz a versennyel, és hogy beteljesül-e Roxie és Cyrus szerelme.

A film sztárjai igencsak nagy népszerűségre tettek szert mostanában a tengerentúlon, ám azt még nem lehet tudni, hogy a magyar Disney-csatornán mikor lesz látható először a mozi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek