Starity

Katy Perry sokat küzdött, hogy önmagát adhassa

2012. május 24. 07:07   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy elárulta, hogy nem volt könnyű megdolgozni azért, hogy sikeres legyen és közben önmagát adja. Harcolnia kellet, hogy mindez megvalósuljon.

hirdetés
Katy Perry sokat küzdött, hogy önmagát adhassa

Az énekesnő nemrég elárulta, hogy rendesen a talpára kellet állnia ahhoz, hogy önmagát adhassa a közönségnek és, úgy is sikeres legyen, mivel a menedzsere azt akarta, hogy olyan legyen mint, Kelly Clarkson vagy Avril Lavigne.

Katy Perry az I Kissed A Girl cimű dallal robbant be a köztudatba pár évvel Kelly Clarkson nagysikerű dala, a Since U Been Gone után. Amikor Perry dala a listák élén trónolt, csak úgy mint Lavigne-nek, akkor a főnöke arra biztatta, hogy legyen olyan mint ő, és írjon hasonló dalokat is. „Azt akarták, hogy írjak én is egy Complicatedet” – vallotta be az énekesnő.

Az Ellen DeGeneres beszélgetőshow-ban fejtette ki ezzel kapcsolatos nézeteit: „Túl sok volt a nem szóból a részemről, és soha nem akartam ezt elfogadni.”

Természetesen az állandóan frizurát váltó énekesnőnek nem esett jól, hogy másokhoz akarják hasonlítgatni, ezért is állt talpra és megvédte saját egyéniségét: „Mindenki azt monda, hogy ez nem fog menni nekem, de csak azért, mert azt akarták, hogy olyan legyek mint Kelly és Avril. Bírom őket és a zenéjüket, de én elsődlegesen Katy Perry akartam lenni, de ők nem értették meg.”

Végül az énekesnő megmaradt saját stílusánál, ami elégé sikeressé és népszerűvé tette, és ezt saját maga is látja „Talán, mert a meglátásom annyira erős volt, de végül működött az egész” – folytatta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek